Waar staat SPOED112 voor? - Webshop Spoed 112

Waar staat SPOED112 voor?

Top 5 Waarmee zijn werkenden tevreden

 

Veilige betaalmethoden

We bieden u verschillende betaalmethoden aan, allemaal 100% veilig, om aan elke wens van uw bedrijf of voor private cliënten te voldoen: creditcard, Paypal, iDeal, bankoverschrijving, bankcontact,…

 

 

Volg je bestelling

Met ons track & trace systeem weet je op elk moment waar JOUW order zich bevind!

 

 

Verzending

Normaal gebeurd de verzending van jouw order BINNEN de 24 uur, uiteraard is dit niet mogelijk voor gepersonaliseerde producten aangezien we deze moeten produceren. Ook voor pre-sales van nieuwe producten kunnen we uiteraard niet onmiddellijk verzenden. Indien we niet binnen de vooropgestelde 24uur kunnen verzenden, ontvang je hierover sowieso extra info per mail.

100% tevredenheidsgarantie

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie over heel de lijn, dus we ontwikkelen onze nieuwe producten met de grootste zorg, letten er op dat onze producenten zo klimaatneutraal mogelijk werken. Maar ook de verzending en service moeten vlekkeloos zijn voor ons! Mocht je om wat voor reden ook niet tevreden zijn met ons of onze producten dan zijn wij het ook niet!!!

Research & development

Wij gaan niet ‘zomaar’ ergens wat producen inkopen en deze aan onze cliënten aanbieden! Wij willen MEER! (veel meer!!!) Dus wij spelen in op wat er speelt in de sector en trachten daar nieuwe producten rond te ontwikkelen, nieuwe designs en leuke gadgets bedenken. Dus naar schatting 70% van wat u koopt bij ons werd ook door ons zelf geproduceerd bij geselecteerde partners wereldwijd! Ook de input van onze cliënten is enorm belangrijk, zo werd de herdenkingspatch ‘One for all – all for One’ gerealiseerd op infinitief van een klant in de nasleep van de 2 in dienst gestorven brandweermannen in Heusden-Zolder. Of ontwikkelden we interventie-cards in het Nederlands op vraag van vele cliënten.

EORI nummer en Unizo E-Commerce label

Als importeur zijn wij in regel met de geldende wetgeving en dus in het bezit van een Eori nummer. (Economic Operator Registration and Identification)

Verder hebben wij de juridische audit van een extern advocatenkantoor aangesteld door Unizo doorlopen, die U als cliënt de garantie geeft dat wij een webshop bedrijven die 100% conform is naar de Belgische wetgeving in zake GDPR, algemene voorwaarden,… Dus u koopt in vertrouwen bij SPOED112!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *