Kerstgeschenken - Webshop Spoed 112

Kerstgeschenken

patches

Bij SPOED112 vernieuwen we constant ons aanbod om er voor te zorgen dat jullie steeds nieuwe (en hopelijk leuke) producten kunnen aankopen. Dat betekend dat wij op regelmatige basis werken aan vernieuwing van ons huidig aanbod (design, productreeksen,…) maar ook dat we volledig nieuwe items aan het ontwikkelen zijn.

Wij spelen ook met plezier in op inbreng van cliënten, dus als jij een idee hebt voor een item/product dat we zeker moeten ontwikkelen en aanbieden, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@spoed112.com!

We hebben dus sowieso altijd enkele leuke items om cadeau te doen voor kerst, verjaardagen enz.! Wat denk je van één jaar leesplezier via een abonnement op SPOEDmagazine? Of als de ontvanger zelf moet kunnen kiezen een van onze geschenkbonnen misschien? Maar ook onze reeks sleutelhangers, patches of wandkalenders kan een oplossing zijn als je een leuke kleinigheid moet bedenken om cadeau te doen…

Alvast onze beste wensen voor de nakende kerst!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *