grote bestellingen / groepsaankopen

large-group-of-people-vector

Binnenkort starten we met een nieuw element: GROEPSAANKOPEN en de eerste groepsaankoop die we zullen aanbieden zal met onze nieuwe en originele LEATHERMAN items zijn, hou ons dus in de gaten in 2020!!!

Maar ook als jullie met enkele collega’s een groter aantal producten willen bestellen (geleverd op 1 adres) bent u bij ons aan het juiste adres. Voor verzamelde bestellingen voorzien wij uiteraard een extra korting, voor de voorwaarden kan u ons graag contacteren: info@spoed112.com

Voor bedrijven, ziekenhuizen,… of vriendenkringen (bv bij de brandweer) hebben wij ook bijzondere voorwaarden, vraag er naar! Gepersonaliseerde items? GEEN probleem!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *