ABONNEMENTEN

SPOED was een vakmagazine dat zich richt op alle personeel van ambulance, spoed diensten, brandweer en alle aanverwante diensten zoals het Vlaamse Kruis of private evenement diensten. In de ambulance branche werken zo’n 15.000 personen in vast dienstverband of als vrijwilliger. 

SPOED Magazine besteedt aandacht aan internationale ontwikkelingen en nieuwe technieken, maar vooral aan het nieuws uit eigen land. (en Nederland uiteraard) Uiteraard spreken wij niet enkel deze 15.000 potentiële lezers aan, maar ook de mensen uit de Nederlandse sector, de medewerkers van de Civiele Bescherming, de brandweer, mensen van het Rode Kruis, EHBO Diensten, ziekenhuizen… en naar advertentie toe zijn deze lezers uiteraard ook geïnteresseerd in ‘dagdagelijkse’ producten en events en niet enkel op zoek naar medisch nieuws. 

Naast de core van medisch nieuws is er ruimte voor specials, zoekertjes (zowel private als werkaanbiedingen), ambulance kleding, voertuigen, medisch materiaal, accessoires,… Verschillende redacteurs die aan dit blad meewerken hebben zelf een achtergrond in de wereld van de spoedeisende hulp en weten dus waar het om gaat en wat de ‘collega’s’ willen lezen. De lezers zijn uiteraard niet uitsluitend gefixeerd op medische of hulpverlening info, maar omdat vele lezers familievaders (en moeders) zijn is het ook een ideaal medium om producten en diensten uit andere branches te promoten.

Het magazine verschijnt in samenwerking met de Ambulanciers Unie (Unie Voor Vlaamse Ambulanciers) en zal trachten bij te dragen de doelstellingen van deze (het uitwerken van een statuut voor het ambulance personeel en de verbetering van de werkomstandigheden) te ondersteunen. Wij zijn het ENIGE vakblad binnen B en NL voor DGH.

€ 32,00 per 4 nummers (België & Nederland)

€ 48,00 per 4 nummers (Europa)

 

Voor bedrijven die 1 nummer voor eigen gebruik willen en 1 nummer voor wachtzaal bv.:

€ 58,00 per 4 nummers (België)

€ 95,00 per 4 nummers (Europa)

 

€ 8,00 (België)

€ 11,00 (Europa – enkel in geval van verzending) 

Opgelet: bij de losse nummers worden de volgende verzendkosten gehanteerd:

België € 2,90

Europe € 3,50

Supergunstige tarieven! 

Vanaf minimaal 5 medewerkers die een abonnement wensen per bedrijf/groepsaankoop! Deze worden ook NIET individueel verstuurt maar op 1 (bedrijfs)adres worden alle nummers die besteld zijn (dus minimaal 5 stuks) aangeleverd

€ 25,00/persoon (België)

€ 30,00/persoon (Europa)