WIE ZIJN WIJ

SPOEDmagazine draait inmiddels al 5 jaar mee en we zijn in deze tijd aardig gegroeid. Gestart met het vakblad merkten we dat er behoefte was aan meer producten en dus gingen we aan het denken en ontwikkelen. Als eerste vielen ons dan de autobordjes in het oog die in veel gevallen van bedenkelijke kwaliteit zijn en we dachten ‘dat kan beter’!

En het kon ook beter! Inmiddels produceren we al 4 jaren onze gekende en kwalitatieve autobordjes in Dibond voorzien van zuignapjes met schroefdraad (dus geen gepruts om de zuignapjes in het bordje te krijgen).

Daarnaast ontwikkelden zich steeds nieuwe producten die hoofdzakelijk in eigen regie en lokaal geproduceerd worden, dus alles MADE IN BELGIUM!

Naast een lijn standaard producten hebben wij vanaf het begin onze focus gelegd op het personaliseren van producten zonder onze kwaliteitsnormen uit het oog te verliezen. Bij ons kan u dus terecht voor gepersonaliseerde producten zoals auto bordjes, hesjes, sweatshirts,… en dit bijna altijd ook in kleine(re) oplages! Contacteer ons voor meer informatie.

Ons kernproduct is nog steeds een vakblad dat elk jaar 4x verschijnt, (februari/mei/augustus en november) en dat nog steeds het enige vakblad is in B en NL voor dringende medische hulpverlening. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de collega’s van de brandweer maar die hebben zelf al vakbladen op de markt dus focussen wij op de medische kant.

SPOEDmagazine beperkt zich niet tot de lage landen maar denkt en werkt globaal! Zo werkten we reeds samen met het ministerie van defensie USA voor een uitgebreid artikel over de U.S. Coast Guard, maar we gingen ook al helemaal ‘down under’ om een kijkje te nemen bij de Royal Flying Docter Service in Australië of gingen we de structuren bij de brandweer van Tokyo bekijken. Elk jaar 4 nummers van 62 pagina’s met elk publicatiejaar een ‘thema nummer’ (2017 een Air Rescue Special en 2018 een Saved by the Bike special over tweewielers in het reddingswezen)