agressie en geweld tegen hulpverleners is NOOIT ok campagne gelanceerd

4 beelden

Het is zover… onze sensibiliserings-campagne “agressie en geweld tegen hulpverleners is NOOIT ok” kan van start gaan, de affiches zijn aangeleverd door de drukker.

Bedoeling is dat deze op ZO VEEL MOGELIJK publieke plaatsen (dus niet uitsluitend op de spoeddiensten) zoals winkels, openbare gebouwen, hal van het ziekenhuis, ramen van privé woningen enz enz komen te hangen!

We hebben 4 beelden: Ambulancier (NL en F), Brandweerman en spoedverpleegkundige, om ‘plaats’ te sparen zijn de affiches recto/verso dus op 1 affiche staan de 2 versies ambulancier en op de andere aan een zijde de brandweerman en op de andere de verpleegkundige. Ook nog even meegeven dat de ‘modellen’ daadwerkelijk de functies uitoefenen zoals op de poster!!!

Alvast meegeven dat er een ‘SPOT DE AFFICHE’ wedstrijd aan gekoppeld zal worden met maar liefst 4.000€ te winnen waarde. Dus als je een affiche ophangt maak alvast een foto en onthoud waar ze hangt, deze info + de foto van de affiche zal je nodig hebben om deel te kunnen nemen!!! Meer volgende week…

Als ook jij affiches wil ophangen/verdelen kan je deze via opmerkingen aanvragen bij je bestelling of ons mailen: info@spoed112.com.
(omdat we niet naar honderden mensen kunnen versturen wegens de hoge verzendingskosten zullen we selecteren naar gemeente/regio, als deze ‘verzadigd’ is kunnen we niet meer opsturen, we rekenen op jullie begrip hiervoor!)

Laten we SAMEN ons steentje bijdragen om dit gedrag een halt toe te roepen!!!

Facebook
Twitter

Geef een antwoord

nl_NLDutch