Catégorie : AUTOBORDJES

Hier zijn we bij de absolute basis van onze producten aangekomen… Onze autobordjes verkopen wij nu al sinds 4 jaar via facebook. Na – helemaal in het begin – een autobordje te hebben ontwikkeld in plastic, dat (uiteraard) vervormde achter een hete voorruit gingen we aan het denken.

Samen met onze drukker starten we de ontwikkeling van onze inmiddels goed gekende autobordjes in Dibond. We garanderen 10 jaar op alle mogelijke vormen van ‘krom’ trekken en 5 jaar garantie op de kleur. Daarnaast opteerden we voor zuignapjes met schroefdraad en niet de ‘gebruikelijke’ in het gaatje proppen zuignapjes. Zijn wij dan de goedkoopste? Waarschijnlijk niet, maar bij ons koop je een autobordje voor JAREN en niet voor 1 zomer…
Naast onze standaard stockbordjes, die we steeds aan de actuele vraag aanpassen zodat de bordjes van design steeds optimaal zijn, kan je ook gepersonaliseerde bordjes bestellen. Reeds vanaf 10 identieke bordjes maken we SAMEN MET JOU een autobordje van jouw ambulancedienst, brandweerzone/post, EHBO dienst enz enz.

Een greep uit onze cliënten: Brandweer zone Centrum, Brandweer Rivierenland, Fire Services Avon (UK), Ambulance Moeskroen, Reddingshondenbrigade Nederland, enz!
Meer info? Neem contact op met ons via info@spoed112.com

fr_FRFrench