Catégorie : > BRANDWEER <

Hier vinden jullie alle producten terug voor brandweerpersoneel.
Patches, sleutelhangers, (medische) uitrusting enz enz

Voordelige gadgets voor elke hulpverlener koop je bij Spoed 112

Op onze website, Spoed112.com kan je tal van brandweer gadgets, verpleegkundige gadgets, ambulancier gadgets en politie gadgets aan de beste kwaliteit bestellen.

Deze zijn perfect om weg te geven als cadeaus voor een hulpverlener (zoals brandweerman, ambulancier, politieagent en verpleegkundige) en zijn ook leuk voor eigen gebruik. Je kan deze bijvoorbeeld gebruiken voor in de wagen.

In deze categorie van onze online winkel hebben wij verschillende kleine en grote hebbedingetjes voor iedereen die werkt bij de brandweer, ambulance, politie of andere hulpverlenende dienst.

Je vindt hier alle leuke gadgets zoals badeenden, een politie sleutelhanger, mutsen van het merk Kiomi, een armband van metaal, kerstornamenten en meer.

Allemaal leuke dingen om in je bezit te hebben!

Wij zijn een webshop voor hulpverleners. Op onze website kan je tal van accessoires voor bij je kleding, ambulancier stickers, brandweer stickers, persoonlijke autobordjes en meer vinden.

Kijk gerust rond in onze online winkel. Bestellen kan eenvoudig, veilig en snel. Hierna zorgen we voor een snelle levering.

De markt is constant in beweging dus vernieuwing is de sleutel.

Zo spelen we in op de laatste trends en zijn we in staat om steeds nieuwe en mooie producten aan te bieden in deze categorie van gadgets.

We gaan dus niet kijken waar we een ‘standaard’ product kunnen gaan inkopen maar we ontwikkelen gewoon onze eigen gadgets en laten deze – met grote aandacht voor kwaliteit – zelf produceren in zowel binnen- als buitenland. We gebruiken hiervoor steeds hoogwaardige materialen.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en nieuwe artikelen! Volg ons op Facebook.

Heb je bepaalde informatie nodig over onze gadgets? Laat het ons weten door gebruik te maken van het contactformulier.

fr_FRFrench