Sensibiliseringscampage DEEL II gelanceerd

4 affiches

Het is zover, deel 2 van de campagne ‘agressie en geweld tegen hulpverleners en ordediensten is NOOIT ok!’ is gelanceerd!

Ook al zitten we in volle coronacrisis en is het dus NIET de bedoeling dat de affiches NU massaal gaan verdeeld worden, zullen alle abonnees er alvast een setje bij hun magazine krijgen om misschien voor de eigen venster te hangen… Ook zullen we bij de orders van de webshop affiches bij steken.

Van zodra de corona maatregelen wegvallen hopen we opnieuw op jullie massale inzet om de affiches te verdelen in de ziekenhuizen, spoeddiensten, brandweerkazernes, bakkerijen, slagers, supermarkten, enz enz.

Omdat dit een niet commercieel geheel is voor ons en wij er samen met onze sponsoren een beduidend bedrag hebben inzitten kunnen we ze deze keer niet meer gratis verzenden. De vorige campagne hebben we maar liefst 382 verzendingen van affiches gedaan, dus reken zelf uit… We zijn dus genoodzaakt de verzendingskosten aan te rekenen. Je kan dus in de webshop gratis affiches bestellen mits deelname in de verzendkost.

De affiches zijn in het Nederlands, Engels en Frans te verkrijgen.

We moedigen het delen van deze campagnebeelden UITERAARD aan, maar vanwege de vele ‘issues’ met deel 1 van de campagne waar mensen de onderste band met de makers en sponsoren van de campagne weg sneden gaan we hier meer controle op voeren en ingrijpen indien de © wetgeving niet nageleefd word en de campagne affiches I<dus niet NTEGRAAL getoond worden. Hoge resolutie zonder © logo zijn dus zeker beschikbaar maar enkel op aanvraag via mail: info@spoed112.com

Laten we SAMEN verder werken aan het sensibiliseren van dit probleem bij de brede bevolking en hopen dat de betrokken overheden ook (eindelijk) eens doelgerichte aandacht aan dit wijdverbreid probleem gaan schenken!

Dit is een campagne van SPOED112.com in samenwerking met de Ambulanciersunie gesponsord door AUDAX, ASIMEX en DELAGOO

Facebook
Twitter

Geef een antwoord

nl_NLDutch