Sinds vandaag zijn wij gecertificeerd TRUSTED SHOPS (07 januari 2021)

header

Wij zijn trots vanaf vandaag een nog betere bescherming en zekerheid aan onze cliënten te kunnen bieden!

Na een uitgebreide juridische audit kregen we vandaag de bevestiging dat we aan alle EUROPESE voorwaarden voor webshops voldoen en mogen we dus het label ‘Trusted Shop’ voeren. Als klant weet u dus dat wij compleet in orde zijn met alle richtlijnen, voorwaarden en wettelijke bepalingen, maar vooral bieden wij u via dit keurmerk financiële bescherming van uw aankoop tot 2.500€! Dus mocht het fout lopen is uw betaling verzekerd en weet u dat u uw geld terug zal krijgen! We wisselden van het Unizo label naar dit keurmerk omdat we een stijging zien in orders vanuit Nederland, Duitsland en Frankrijk waar ze ‘Unizo’ uiteraard niet kennen. Trusted Shops daarentegen is een internationaal opererend geheel waar wij nu dus ook deel van uitmaken.

Iedereen kan dus zonder zorgen een aankoop doen bij een door Trusted Shops gecertificeerde webshop. Elke bestelling bij een van de Trusted Shops kan gratis worden verzekerd tot een waarde van € 2.500 door middel van onze kopersbescherming. Naast deze voordelen hebben zij ook ene ‘gesloten’ beoordelingssysteem waar je ons enkel sterren en commentaar kan geven na ook daadwerkelijk een aankoop gedaan te hebben, dus alle reviews zijn uitsluitend geplaatst door klanten die u voorgingen!

Keurmerk met kopersbescherming

De kopersbescherming is de garantie dat het Trusted Shops keurmerk voor online zekerheid staat. Mocht er onverwacht iets mis gaan tijdens het online shoppen, dan is uw aankoopbedrag op basis van de kopersbescherming gewaarborgd – onafhankelijk van de door u gebruikte betaalmethode.

Welke zekerheid biedt de koperbescherming?

Zodra u heeft gekozen voor de gratis koperbescherming dan maken wij voor u kosteloos een Trusted Shops consumenten-lidmaatschap aan. Vervolgens bent u automatisch en gratis verzekerd wanneer er wordt aangekocht bij webshops met een geldig Trusted Shops keurmerk:

 Bij niet-levering

 Bij verlies van betaling, bijv. bij herroeping, retourzending en transportverlies

 Ongeacht de gekozen betaalmethode

 Kosteloos tot € 2500,- en automatisch bij elke aankoop

 Bij elke webshop met een geldig Trusted Shops keurmerk

Facebook
Twitter

Laisser un commentaire

fr_FRFrench